Diari La Veu del País Valencià
Montón dóna suport a Puig en el PSPV per coherència personal i política així com a Sánchez en el PSOEr

La consellera de Sanitat, Carmen Montón, qui va formar part de l’anterior executiva de Pedro Sánchez, ha explicat aquest dimarts el seu suport explícit a la candidatura de Ximo Puig per a revalidar el seu càrrec com a secretari general del PSPV i ho ha emmarcat en un acte de “coherència personal i política”.

“Igual que vull que Pedro Sánchez siga secretari general, i per això he treballat perquè siga també president del govern, vull que Ximo Puig siga president de la Generalitat i que siga també el secretari general” del PSPV, ha assenyalat en declaracions als mitjans en ser preguntada pel seu canvi de postura en el PSPV després de la seua presència, aquest dilluns, en l’acte d’anunci de la presentació de la candidatura de Puig.

En aquesta línia, ha afegit que el procés federal ja s’ha tancat i no ha volgut “tindre un protagonisme”. Ara bé, ha justificat: “Després de dotze anys que estic a la Comunitat Valenciana, sí que crec que el procés en què he de participar és el de la Comunitat Valenciana, en el del PSPV, i per això m’he manifestat a favor de Ximo Puig com a secretari general”.

Comparteix

Icona de pantalla completa