Diari La Veu del País Valencià
Ricard i Brisca enceten la Copa de la millor manerar

Ricard i Brisca (de l’equip El Poble de Castelló) van guanyar amb claredat el seu primer compromís en la III Copa – President de la Diputació de Raspall davant la parella formada per Sergio i Roberto (Ajuntament d’Alzira) al trinquet nou d’Oliva.

La reballada i la postura van ser per a Sergio i Roberto, que vestien de roig. Tanmateix, Ricard i Brisca es van mostrar molt seriosos i regulars durant tota la partida i no van tardar a canviar el sentit de les travesses. Els primers quinzes de l’enfrontament van ser llargs i els blaus es van mostrar més encertats, de manera que van estrenar el marcador (0 – 5). Quan van passar al dau, Ricard i Brisca van continuar la bona dinàmica, tot i que els rojos no posaven les coses fàcils. No va ser el millor dia de Sergio i Roberto, que, en el tercer joc, van tornar a sucumbir a la regularitat de Ricard i les envestides de Brisca (0 – 15). En el quart joc, i amb els rojos al dau, va arribar la tímida reacció de Sergio i Roberto, coincidint amb una baixada del ritme de l’equip blau, de manera que van poder inaugurar el marcador i posar una miqueta de pressió (5 – 15). No obstant això, el signe de la partida ja no va canviar i els blaus es van endur el 5 – 20 amb relativa facilitat i el definitiu 5 – 25 amb més suspens, ja que els rojos van tindre una opció de fer el joc i van tombar un bon número de vals. Al remat, 5 – 25 per a Ricard i Brisca, que sumen els tres primers punts de la Copa davant un rival dur que haurà de millorar la seua compenetració si vol jugar les semifinals.

Divendres, al trinquet de Piles, comença el camí per la Copa l’equip d’Ian i Josep (Ajuntament de Dénia), que jugarà contra Pablo i Canari (Ajuntament de Xàbia). Aquesta partida serà la segona que es disputarà del grup B, on Marrahí i Sanchis (El Poble de Castelló) són líders després de la victòria de dilluns contra Moncho i Coeter II (Ajuntament d’Oliva – Savipecho).

Comparteix

Icona de pantalla completa