Diari La Veu del País Valencià
Genovés II i Salva fan fora de la Copa Pablo de Sella i Javi
Genovés II i Salva (Ajuntament de Murla) van dominar de cap a peus la partida que els enfrontava aquest dimecres a Pablo de Sella i Javi (Ajuntament de Benissa) i entren així en la disputa per les places d’accés a les semifinals. En canvi, la parella formada per Pablo i Javi va quedar eliminada de la competició després d’una vesprada negra.

El de Guadassuar era l’últim compromís de la fase regular de lligueta per a Pablo i Javi, que havien jugat dues grans partides amb sort dispar, ja que la primera la van perdre per 60 – 50, contra Soro III i Héctor, i la segona la van guanyar per per 60 – 55 a Marc i Pere. Semblava que la parella que representa l’Ajuntament de Benissa s’havia acoblat bé i podia disputar la partida a qualsevol. Tanmateix, al trinquet de Guadassuar només va jugar un equip: el de Genovés II i Salva. A la parella que vestia de roig li va eixir la partida redona i només va cedir un joc per a deixar fora de la competició els seus adversaris. Al remat, 60 – 20 per a Genovés i Salva que, amb aquesta victòria, entren en la lluita per la classificació. S’ho jugaran tot contra Soro III i Héctor el divendres 30 de juny al trinquet de Vila-real.

La classificació en el grup B està molt ajustada després d’aquesta partida. Marc i Pere són líders amb quatre punts, però només els falta per jugar una partida contra Soro III i Héctor, que han guanyat l’única partida que han jugat encara que només es van endur dos punts.
La pròxima cita de la Copa és referent al grup A, on Puchol II i Monrabal (Ajuntament de Vinalesa) s’enfronten a Santi de Silla i Santi de Finestrat (Ajuntament de Guadassuar) el pròxim divendres al trinquet de Sueca. També divendres, però en horari nocturn (23h), es disputarà a Murla la partida del grup B entre Marc i Pere (Ajuntament de Montserrat) i Soro III i Héctor (Ajuntament de València).

Comparteix

Icona de pantalla completa