Diari La Veu del País Valencià
El festival Iboga confirma la presència d'Emir Kusturica, Hilight Tribe i Inner Circler

La platja de Tavernes de la Valldigna tornarà a ser el focus de la música Balkam, Swing, Ska, Gypsy, Electro-Swing, Ska-Jazz, DnB. Del 26 al 30 de juliol, la ciutat de la Safor acull la 5a edició de l’Iboga Summer Festival.

L’organització ha donat a conéixer els noms dels artistes que acturaran en aquesta edició, on destaca la presència de l’aclamat i reconegut director de cinema i músic Emir Kusturica al costat de la seua banda The No Smoking Orchestra, una de les més representatives de la música balcànica, que fa dels seus concerts una autèntica festa de color i alegria. També pujaran a l’escenari el grup francés Hilight Tribe –indiscutibles mestres de la Psicodèlia–, la llegendària banda jamaicana Inner Circle, el mestre del Drum&Bass Benny Page, els enèrgics Dubioza Kolektiv –referents en l’escena Balkan-Rock–, els mítics S.A.R. –que actuen per primera vegada a l’estat–, l’original trio Too Many Zooz –creadors del seu propi estil: el Brasshouse i els vídeos del qual tocant en el metre de Nova York s’han fet virals ràpidament–, la banda holandesa Amsterdam Klezmer Band –instigadora del ball desenfrenat amb el seu particular estil Balkan–, la prodigiosa rapera argentina Sara Hebe, el dj i productor Vandal –una eminència dins de l’escena Raggatek mundial–, els experts en batibulls Russkaja –amb el millor del Ska, la Polka i la música tradicional russa– o Alice Francis –que ens convidarà a viatjar a la dècada dels anys 20 amb el seu particular neo-swing.

A banda de la música que ofereix l’Iboga, el festival proposa tallers d’activitats i espais alternatius, decoracions temàtiques, destacables millores en tots els espais i components del festival i una gran quantitat de sorpreses per revelar.

Més de 30.000 assistents van passar per l’edició anterior, segons han indicat els organitzadors en un comunicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa