La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació publica el llistat provisional d'admesos en les borses de treball

L'ens estrena la seua pàgina web, on es podrà consultar tota la informació sobre el procés de contractació
/ Burjassot
23 juny 2017 01:00h
El Consell Rector reunit el passat dimecres a les instal·lacions de Burjassot.

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha estrenat la seua nova web corporativa amb la publicació de les llistes provisionals de les persones admeses en les 62 borses de treball temporal convocades per l'ens.

La nova web, que pretén ser una eina d'informació sobre l'actualitat de l'organisme, informarà, entre altres aspectes, sobre els processos de contractació que impulsa la Corporació, segons ha indicat l'entitat en un comunicat. Així mateix, s'hi recull tota la informació de la Corporació, el Consell Rector i la Societat Anònima de Mitjans de comunicació.

De fet, en la web ja estan publicades les llistes provisionals de les persones admeses en les borses de treball temporal que van ser convocades per l'organisme. Les persones interessades disposaran de sis dies per a presentar al·legacions. Els tràmits posteriors també es publicaran en la pàgina web.

Concretament, les borses s'han convocat per a cobrir 62 llocs de treball de caràcter temporal en la Corporació. La convocatòria va rebre un total de 8.889 sol·licituds per a 26 borses de treball que es corresponen amb les diferents categories professionals que se cerquen per a la nova radiotelevisió.

La Corporació va ser creada per la Llei 6/2016 de 15 de juliol, i és l'organisme encarregat del disseny i el desenvolupament de projectes, la generació de produccions i continguts i la prestació del servici públic audiovisual valencià.

next