Diari La Veu del País Valencià
La societat d'inversió de Juan Roig assoleix el 100% del tecnològic Grupo Sothisr

Angels Capital, la societat d’inversió en projectes emprenedors de Juan Roig, ha adquirit el 25,6% del capital del tecnològic Grupo Sothis. El fons d’inversió ja era soci majoritari de l’empresa, després d’haver-hi invertit 2,15 milions d’euros, i ara ha assolit el 100% de l’accionariat. Amb la presa de control total de l’empresa, el nou director general del grup és Raúl Martínez, fins ara gerent d’inversions a Angels.

L’operació, segons explica Angels en un comunicat, reforça el pla estratègic de Grupo Sothis, “l’empresa líder en Espanya en sistemes d’informació per a l’anomenada indústria 4.0”. La firma està especialitzada en la indústria dels sectors agroalimentari, farmacèutic, químic, de la construcció i de la distribució.

“La venda ha sigut una decisió difícil i meditada que hem pres perquè considerem assolit l’estat de maduresa que buscàvem en crear l’empresa”, ha indicat Jorge Hilario, qui fins ara era el director general de la companyia tecnològica. Grupo Sothis, nascut en 2008, compta amb una plantilla de 420 persones i 100 projectes actius arreu del món. En 2015 va assolir els 30,3 milions d’euros de facturació, un 28% més que l’any anterior.

Comparteix

Icona de pantalla completa