Diari La Veu del País Valencià
El camió que portarà l'òpera als pobles ja té ruta per a aquest estiur

Les Arts Volant, el nou projecte operístic de captació de públics i democratització de l’òpera, ja té un circuit definit i tancat. El camió escenari sobre el qual es representarà Bastià i Bastiana, el singspiel de Mozart, està impulsat des del Palau de les Arts amb el suport de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, la Diputació de València i l’Ajuntament de València.

La ruta portarà l’òpera a diversos pobles de la demarcació de València així com a barris del cap i casal, amb un total de 14 representacions (quatre de les quals seran a diversos punts de València). Les Arts Volant començarà el proper divendres 7 de juliol a Càrcer. A continuació, viatjarà a Benaguasil (8 de juliol), Guardamar de la Safor (20 de juliol), Albuixec (21 de juliol), Castellfabib (22 de juliol) i acabarà a Albalat dels Tarongers (23 de juliol).

La gira començarà, en setembre, a tres poblacions més, com són Sueca, Picanya i Alginet, encara que aquestes encara no compten amb una data definitiva, segons ha explicat la Corporació en un comunicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa