Diari La Veu del País Valencià
Aragó Cinema estrena el documental d'Elena Herreros sobre dos xiquets palestins a Gaza i Betlemr

Els Aragó Cinema estrenen aquest dimecres el documental d’Elena Herreros, Dreams Behind the Wall. Es tracta d’un film on la periodista relata, a través de la mirada de dos xiquets palestins, les dificultats de viure en un territori blindat a manera de presó i, malgrat açò, seguir tenint somnis. Shada, de vuit anys, viu al costat dels seus pares i germans a una Franja de Gaza destrossada i, en la seua curta vida, ja ha viscut tres incursions de l’exèrcit israelià. Ahmed, per la seua banda, resideix en un camp de refugiats a Betlem assetjat pel mur. Malgrat l’adversitat, aquests infants afronten amb optimisme una vida repleta de somnis.

L’any passat, Dreams Behind the Wall va ser premiada a Itàlia i a l’Iraq. La seua directora, Elena Herreros, és una periodista de dilatada trajectòria que com a reportera de La Sexta ha seguit la crisi dels refugiats des de diferents punts del Mediterrani.

La pel·lícula que es presenta dins del cicle “Cinema Mediterrani a l’Aragó” és una iniciativa de la Fundació Assemblea Ciutadans i Ciutadanes del Mediterrani (FACM) i d’Aragó Cinema i compta amb la col·laboració de Mostra Visca del Mediterrani, Casa Àrab i la Fundació Tres Cultures del Mediterrani.

Comparteix

Icona de pantalla completa