Finalitza la cinquena edició del Gothejazz amb una notable assistència de públic

/ Godella
27 juny 2017 01:00h

Del 22 al 25 de juny es va celebrar la cinquena edició del festival Gothejazz, un esdeveniment que cada any acull alguns dels artistes més destacats del jazz a nivell local, estatal i internacional.

L'oferta musical va ser ben variada. En primer lloc, els assistents van poder presenciar el concert de jazz manouche del guitarrista Albert Bello i el violinista Oriol Saña a l'interior del centre d'art Vila Eugènia, un espectacle molt íntim a una sala plena de gom a gom i que va gaudir amb el so d'aquests dos artistes, acompanyats per Claudi Lázaro (guitarra rítmica) i Queralt Camps (contrabaix).

Ja als jardins del recinte, Juanjo Navarro i la resta de components de la Babalú Swing Band posaren el ritme i feren ballar el nombrós públic amb grans temes de la història del jazz i una música que ens va transportar als anys 40 i 50.

Més tard va arribar el torn per a l'artista internacional, Danny Grisset, i el seu piano. “Així com l'any passat vam donar més importància als saxos, enguany el solista Danny Grisset ens ha sorprés amb la seua actuació”, declarava la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Godella, Tatiana Prades.

Eixa mateixa nit de dissabte, el godellenc Manolo Valls va presentar amb l'elegància del saxo el seu darrer disc, República cromàtica, acompanyat del seu quartet. 

Foto: Ajuntament de Godella.

El darrer dia, diumenge de matí, va tindre lloc una nova iniciativa, Jazzeando con peques. Aquesta activitat gratuïta va tindre una “fantàstica acollida i una resposta meravellosa per part dels xiquets i xiquetes” i segurament torne el proper any, tal com va declarar Tatiana Prades.

Finalment, la Big Band del Casino Musical, dirigida per Manolo Valls, va tancar un festival que, un any més, ha registrat una excel·lent entrada gràcies, en part, a la promoció de preus reduïts a la venda anticipada. Des de l'organització ja compten els dies per a l'edició de l'any que ve.

next