Diari La Veu del País Valencià
Les jogueteries valencianes Toy Planet creixen un 8% en 2016r

La cadena valenciana de jogueteries Toy Planet va augmentar un 8% la facturació en 2016 fins als 97 milions d’euros. Així ho ha indicat, en un comunicat, la companyia, que compta amb 216 establiments.

L’objectiu de Toy Planet és assolir en 2019 els 125 milions de facturació i les 240 botigues a l’Estat. “Encara és possible créixer al territori nacional, ja que hi ha zones en què encara no ens hem instal·lat o estem amb poca representació a nivell físic”, ha indicat el director general de la companyia, Ignacio Gaspar.

A més, Toy Planet preveu impulsar el seu canal de venda en línia. “Encara hi tenim un gran potencial de creixement, amb moltes opcions per a créixer àmpliament en aquesta faceta que cada vegada pesarà més en el negoci de la companyia i que ha de complementar el canal offline“, ha destacat Gaspar.

Creixement del 7% en primavera del 2017

L’empresa ha informat que va incrementar un 7% les seues vendes durant la campanya de primavera, que inclou el període de l’1 d’abril al 31 de maig, si bé a superfície constant (sense comptar l’obertura de noves botigues) el creixement va ser de l’1,5%.

El repunt és conseqüència “del comportament positiu del mes de maig perquè abril, amb l’efecte calendari de la Setmana Santa, va ser un mes enganyós”, ha apuntat Gaspar, que espera que el comportament del consumidor es mantinga en juny, ja “que serveix de termòmetre per a temptejar l’ànim de consum de l’any”.

Comparteix

Icona de pantalla completa