Diari La Veu del País Valencià
Pere Valenciano porta als jutjats l'elecció d'Empar Marco com a directora general d'àpuntr

Pere Valenciano, qui fóra candidat a la Direcció general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, ha presentat davant el jutjat el recurs contenciós administratiu contra la designació d’Empar Marco per a aquest lloc.

El recurs va contra l’acord del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) del passat 4 de maig, pel qual es va desestimar el recurs de reposició que Valenciano va interposar contra l’acord d’aquest mateix òrgan, a partir del qual es va proposar Marco per a ocupar la direcció general, nomenament que va ser realitzat posteriorment per les Corts Valencianes.

Segons ha explicat, en un comunicat, Valenciano, qui ja va anunciar la seua intenció de recórrer el nomenament, en el judici se sol·licitarà l’expedient de tot el procés “per a aclarir tots els dubtes generats en el procés, especialment l’aprovació del sistema de puntuació 10 dies després de tindre el Consell Rector en el seu poder tots els curriculums i projectes dels candidats i l’explicació del procés de votació dels projectes”. Al seu judici, aquest ha sigut “un procés absolutament opac, un engany disfressat de concurs públic”.

Comparteix

Icona de pantalla completa