C's renova el comité autonòmic després del trencament de la formació

Fernando Giner ha sigut elegit portaveu; Emilio Argüeso, secretari d'Organització, i Toni Cantó, secretari de Comunicació
/ València
27 juny 2017 01:00h
Toni Cantó ha sigut elegit secretari de l\'àrea de Comunicació.

El Comité Executiu de Ciutadans (C's) ha renovat el Comité Autonòmic de la Comunitat Valenciana amb Fernando Giner com a portaveu; Emilio Argüeso, com a secretari d'Organització; Toni Cantó com a secretari de l'àrea de Comunicació; Marta Martín al capdavant de Programes i Àrees Sectorials; Jesús Gimeno com a secretari d'Acció Institucional, i Yaneth Giraldo com a responsable de Relacions Institucionals.

Segons ha informat el partit en un comunicat, l'objectiu és reforçar una estructura "més professionalitzada, més dinàmica i més cohesionada per a governar el 2019", ja que aquest òrgan tindrà autonomia per a dur a terme la política autonòmica. La direcció valenciana de Ciutadans es completarà durant les "pròximes setmanes" amb els principals càrrecs públics i els coordinadors provincials triats.

Aquests canvi es produeixen després que, divendres passat, quatre diputats de C's –Alexis Marí, David de Miguel, Alberto García i Domingo Rojo– comunicaren la baixa del grup parlamentari Ciutadans (C's) de les Corts Valencianes.

next