Diari La Veu del País Valencià
Dijous Sant no serà festiu en 2018r

El Consell Tripartit per al Desenvolupament de les Relacions Laborals i la Negociació Col·lectiva de la Comunitat Valenciana, format per la Conselleria d’Economia, els sindicats i la patronal, ha acordat el calendari laboral per al proper any 2018, en què no s’inclou com a festiu Dijous Sant.

La proposta, que haurà de ser aprovada pel ple del Consell, estableix 12 dies festius laborables amb caràcter retributiu i no recuperable, i fixa el 6 de gener, Epifania del Senyor, com a festa amb caràcter retributiu i recuperable.

En concret, seran festius al País Valencià el dilluns 1 de gener, Any Nou; el dilluns 19 de març; Sant Josep; el 30 de març, Divendres Sant; el 2 d’abril, Dilluns de Pasqua, i el dimarts 1 de maig, Festa del Treball.

A més, seran festius el dimecres 15 d’agost, dia de l’Assumpció de Nostra Senyora; el dimarts 9 d’octubre, dia del País Valencià; el divendres 12 d’octubre, dia de la Hispanitat; el dijous 1 de novembre, Tots Sants; el dijous 6 de desembre, dia de la Constitució; el dissabte 8 de desembre, la Immaculada Concepció, i el 25 de desembre, Nativitat del Senyor.

Comparteix

Icona de pantalla completa