Diari La Veu del País Valencià
Muchachito Bombo Infierno, Aspencat i Raimundo Amador actuaran al Cinturó Jove Festa d’Aldaia

A falta d’un mes per al començament del festival, l’Ajuntament d’Aldaia revela el cartell de la segona edició del Cinturó Jove Fest, l’esdeveniment musical que enguany comptarà amb la presència d’onze artistes i una gran varietat d’estils que van des del rock, el pop o el funk, a la música electrònica o el reggae. Com a plat fort, trobem les actuacions d’Aspencat, Muchachito Bombo Infierno, Green Valley o Raimundo Amador, a més de Funkiwis. El vocalista d’aquesta darrera formació és natural d’aquesta localitat de l’Horta Sud. Així mateix, completen el cartell Ítaca Band, el Diluvi, Santy Mataix Dj i Seven Crashers.

Segons fonts municipals, “el passat any vam posar en marxa aquest festival amb l’objectiu de dinamitzar l’oferta cultural i d’oci en les festes majors d’Aldaia, i oferir una alternativa atractiva i interessant a un públic jove que busca un valor afegit dins del programa d’actes, i que vol gaudir de la música en un espai emblemàtic com és el Cinturó Verd”.

En aquesta línia, des de l’organització confirmen que el Cinturó Jove Fest tindrà una nit dedicada al reggae, amb l’actuació dels ja esmentats Green Valley, a més dels grups Candela Roots i Saï Saï. Des del consistori es mostren “molt satisfets” amb el cartell que es presenta en aquesta segona edició del festival, en què participen músics “de primer nivell” i que segur que superarà la gran acollida que ja va tindre l’esdeveniment el passat any en el seu naixement.

D’altra banda, apunten que en les pròximes setmanes es confirmaran les dates i els horaris de les actuacions dins de la programació de festes majors d’Aldaia, i anticipen que “hem elaborat un cartell al més equilibrat possible, amb l’objectiu que tots els dies hi haja actuacions potents”. Així, el Cinturó Verd d’Aldaia tornarà a ser per segon any consecutiu el centre neuràlgic de la música popular en la comarca durant els primers dies del mes d’agost.

Comparteix

Icona de pantalla completa