Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat es fa Instagramr

La Generalitat Valenciana incorpora una nova xarxa social: Instagram. L’administració autonòmica s’ha estrenat en la plataforma de fotografies, tal com va explicar Diari La Veu, i ho ha fet aquest dijous, coincidint amb la roda de premsa del balanç de ‘Dos anys del canvi’.

Les primeres sis imatges del perfil institucional representen un arbre amb cinc branques, que representen cadascun dels eixos del govern del Botànic: rescat de persones, renovació de la democràcia i lluita contra la corrupció, governar per a les persones, nou model productiu i finançament just i auditoria ciutadana.

La creació del compte a Instagram encaixa amb la voluntat de l’equip de xarxes de la Generalitat d’acostar-se a un públic jove, que s’informa a través de les xarxes socials. Des de l’arribada al govern de PSPV i Compromís, el compte de Twitter ha multiplicat per 3,5 els seguidors i el de Facebook ha multiplicat per 8 els seguidors. A més, s’ha creat el compte de Twitter @PalauGVA, on abunden infogràfics explicatius de la gestió del Consell.

Comparteix

Icona de pantalla completa