Diari La Veu del País Valencià
Mónica Oltra: Què fa un bomber, exregidor del PP, gravant un vídeo mentre els seus companys apaguen el foc?

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha respost hui al vídeo que ahir es va fer viral d’un bomber, Manuel Mallol, exregidor del PP de l’Alcora, on es queixava de la nul·la atenció a la prevenció d’incendis del que ell va anomenar “els governs ecologistes”.

Així, Oltra, en la seua compareixença posterior al ple del Consell i preguntada per aquest vídeo, ha assenyalat que les imatges li susciten algunes preguntes. La primera: ” Què fa aquest senyor, exregidor del PP de l’Alcora i membre de l’executiva ‘popular’ de l’Alcora, gravant mentre els seus companys s’estan jugant la pell apagant el foc en horari laboral”.

Segons la portaveu del govern valencià, el fet que un bomber, en horari laboral “i quan s’estan jugant la pell els seus companys en el foc, en compte d’estar on ha d’estar, estiga fent campanya electoral per al Partit Popular. Senzillament, que tohom ho qualifique com vulga”.

Oltra, també s’ha preguntat: “Quines coses gravaria aquest exregidor del PP quan, entre 2010 i 2014, el PP, al qual ell pertanyia, va baixar el pressupost en prevenció d’incendis un 50%? Aquest govern l’ha pujat un 40% en dos anys”. A més, ha recordat que la muntanya “no és un parc municipal”.

Comparteix

Icona de pantalla completa