Diari La Veu del País Valencià
Les Nits Golfes de Pilota de Rafelbunyol protagonitzen el 62é Colp a Colp

El programa número trenta-huit de la segona temporada de Colp a Colp, el número 62 del total, arriba farcit de notícies de l’actualitat del món de la pilota.

Al principi del programa podreu escoltar el sumari i, posteriorment, començarem amb el repàs del món professional, on vos contarem com va la X Copa d’escala i corda i també la III Copa de Raspall.

En l’espai amateur, vos farem saber com va l’autonòmic de galotxa i qui són els finalistes del Diputació de frontó. Així mateix, vos desvetllarem qui ha sigut campió individual de galotxa i els primers finalistes de les lligues de llargues i palma.

Com no podria ser d’una altra manera, tindrem també la cèlebre secció de vocabulari, on presentarem una nova expressió del ric lèxic de la pilota amb la veu de Sergi Durbà. Concretament, en este programa, parlarem del terme “anar com una fona”. En la secció cultural, vos aproparem com seran les II Nits Golfes de pilota a Rafelbunyol amb una entrevista amb Conde, un dels organitzadors.

Recordeu que podeu seguir Colp a Colp a Facebook i a Twitter, on podreu assabentar-vos de totes les novetats del programa.

Així mateix, el programa, com sempre, serà emés per Ràdio Godella 98.0 FM i Ràdio Manises 105.7 divendres a les 13.30h. Dissabte, a les 14h, es podrà tornar a escoltar a Ràdio Godella. A més a més, també el podreu seguir a Ràdio Terra divendres a les 17h i a Ràdio Aktiva (107.6 en l’Alcoià i 98.2 en la Vall d’Albaida), el mateix dia, a les 14h. I, per descomptat, també podreu escoltar este Colp a Colp i la resta a la nostra web: www.pilotaveu.com.

Tot açò i molt més ho podreu escoltar en el següent enllaç. Vos deixem amb el Colp a Colp número 62.

Comparteix

Icona de pantalla completa