Diari La Veu del País Valencià
Els barris de València tornen a bategar a ritme de jazzr

El Festival de Jazz del Palau de la Música torna a eixir de l’auditori per a portar el ritme del jazz i el swing valencià a la ciutat. Aquest dissabte comença la segona edició del cicle Jazz als barris amb un concert, a les 19.30 hores, a la plaça de la Mare de Déu, protagonitzat pels grups Enjoy Lindy Hop Music, The Sunysiders, Swing from the Bottom i la Big Band, del taller de Sedajazz.

Aquest primer concert va registrar, l’any passat, una gran assistència a tots els barris programats. La regidora de Cultura, Glòria Tello, ha destacat els llocs “tan emblemàtics” per on passarà enguany el festival: la plaça de la Mare de Déu, la Llotja, el passeig Marítim, Campanar i, fins i tot, pobles de la ciutat com el Perellonet, “on els veïns ja ens han transmés la seua il·lusió”. “Volem que el jazz impregne la ciutat i és per això que convidem tota la ciutadania a escoltar bon jazz a l’aire lliure”, ha afegit la regidora.

Les següents cites de Jazz als barris seran el dimarts 4 de juliol a les 19.30 hores a la plaça de l’Església de Campanar, amb el grup de Joan Benavent Trio, format per Eric Ineke i Matt Baker, i el diumenge 9 de juliol a les 19.30 hores al passeig Marítim, amb Alex Cesarini, qui presenta Nyabinghy acompanyat per Soulrebel (Sergio Calderón), Javier Vercher, Baptiste Bailly, David Gadea i Pere Munuera.

El dimecres 12 de juliol, a les 12.30 hores, a la plaça del Mercat, actuarà Valencia Jazz Connection, integrat per Joan Soler, Viktorija Pilatovic, Mariano Steimberg i Lucho Aguilar. Per últim, el dijous 13 de juliol, un concert de la xicalla de Jam for Kids, a les 22 hores, al passeig de les Goles del Perellonet.

Comparteix

Icona de pantalla completa