Diari La Veu del País Valencià
La copa d'escala i corda ja té semifinalistesr

La X Copa d’Escala i Corda, Trofeu Diputació de València, ja està en semifinals. Després d’unes intenses partides en la fase de grups, els equips que s’han classificat són el de Puchol II i Monrabal (Ajuntament de Vinalesa), Pere Roc II i Jesús (Ajuntament de Llíria), Marc i Pere (Ajuntament de Montserrat) i Genovés II i Salva (Ajuntament de Murla)

La competició copera es torbava dividida des d’un inici en dos grups. En el grup A, es manté primer l’equip de Puchol II i Monrabal després de véncer en les tres partides que havia de disputar. En segona posició trobem els vigents campions de la copa, que defensen títol, Pere Roc II i Jesús, els quals només van caure derrotats en l’última partida, precisament a mans de l’equip de Vinalesa.

Pel que fa al grup B, el darrer en decidir-se, s’ha classificat com a primer l’equip de Marc i Pere després de completar dues victòries i una derrota per la mínima que l’han deixat amb set punts. Segon ha sigut, in extremis, l’equip de Genovés II i Salva, que es va imposar anit a l’equip de Soro III i Hèctor (Ajuntament de València) i va aconseguir assolir la segona posició, que li donava accés directe a semifinals.

Els encreuaments per a semifinals seran entre l’equip de Puchol II i Monrabal i el de Genovés II i Salva i entre el conjunt de Pere Roc II i Jesús i el de Marc i Pere. La primera semifinal es jugarà al trinquet de Vilamarxant el pròxim dia 8 de juliol entre els equips de Llíria i Montserrat, mentre que la segona es disputarà al trinquet de Massamagrell el dimarts dia 11 entre els conjunts de Vinalesa i Murla.

Comparteix

Icona de pantalla completa