Controlat l'incendi de Sogorb després de cremar 200 hectàrees

El Centre de Coordinació retira el nivell d'emergència 3 a les comarques centrals i septentrionals del País Valencià
6 febrer 2014 01:00h

RedactaVeu / València


L'incendi de la Masia Ferrer de Sogorb (Alt Palància) que ha afectat a 191,52 hectàrees de pineda va quedar controlat a les 20.00 hores d'aquest dimecres, segons fonts del Centre de Coordinació d'Emergències (CCE). Al lloc romanen quatre brigades d'emergències de la Generalitat valenciana recorrent el perímetre afectat pel foc.

El foc va obligar a desallotjar aquest dimarts de forma preventiva diversos agricultors que es trobaven treballant en la zona, encara que no s'ha produït cap tipus de dany personal ni en habitatges, segons fonts del Consorci de Bombers de Castelló.Respecte a l'origen de l'incendi, el Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil va imputar a una persona d'avançada edat per l'incendi. El CCE va confirmar dimecres que la causa del foc ha sigut una crema que es va descontrolar.

Per altra banda, el Centre de Coordinació d'Emergències ha retirat el Nivell 3 de preemergència, risc màxim d'incendis forestals, decretat ahir en les comarques centrals i septentrionals del País Valencià.


L'Agència Estatal de Meteorologia preveu per a hui dijous una jornada poc nuvolosa "augmentant a intervals nuvolosos al final amb possibilitat d'algun ruixat feble al final del dia a l'interior", mentre que les temperatures mínimes aniran en lleuger descens i les màximes sense canvis o en lleuger ascens.

next