Iniciativa debat al voltant de la reconstrucció de la memòria històrica

En la taula rodona participaran la regidora de València Glòria Tello, el secretari autonòmic de Justícia Ferran Puchades i l'investigador José Maria Azkárraga
/ València
6 juliol 2017 01:00h
Treballs a la Fossa 113 del cementeri de Paterna

Iniciativa del Poble Valencià-Compromís celebra aquest dijous 6 de juliol una nova activitat de les 'Trobades i Converses amb Iniciativa' que organitza el col·lectiu local de la ciutat de València. Es tracta d'una taula redona i un col·loqui obert al públic per a debatre al voltant de 'La construcció de la memòria històrica' i que tindrà lloc en la sala d’actes del Centre Sindical Primer de Maig (carrer de Serrans, número 13 de València) a partir de les 19 hores.

Els participants d'aquesta taula redona són tres persones d'alt nivell acadèmic i polític relacionades amb la memòria històrica, com són Glòria Tello, regidora de Cultura de l’Ajuntament de València; Ferran Puchades, secretari autonòmic de Justícia i Reformes Democràtiques; i José Maria Azkárraga, investigador de la Segona República. Tot moderat per Rafael Company, director del MUVIM.

Segons explica Sergi Campillo, regidor i portaveu d’Iniciativa València, "és un privilegi poder comptar amb la presència, experiència i aportacions d’aquests experts en un tema tan complex com és el de la memòria històrica i la seua aplicació en la nostra societat. Convidem la ciutadania a participar en aquesta interessant activitat oberta al públic amb què tancarem el present curs de les ‘Trobades i Converses amb Iniciativa".

 

next