Diari La Veu del País Valencià
La multinacional Crown Holdings invertirà 66 milions en Parc Saguntr

La multinacional dels Estats Units Crown Holdings ha decidit apostar pel parc empresarial Parc Sagunt, on ocuparà una parcel·la d’entre 60.000 i 65.000 metres quadrats amb una previsió d’invertir 66 milions d’euros i crear 112 llocs de treball directes i més d’una vintena d’indirectes, segons han confirmat a Europa Press fonts coneixedores de l’operació, avançada per Valencia Plaza.

La companyia, que fabrica envasos, embalatges i llaunes de conserva, centrarà la seua activitat en Parc Sagunt en les llaunes de beguda. Crown Holdings va ser fundada en 1892 i compta amb 136 plantes de fabricació en què treballen 24.000 treballadors. La seua facturació en 2016 va ascendir a 8.300 milions d’euros.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va anunciar aquest dijous que el consell d’administració de Parc Sagunt aprovaria aquest divendres una nova inversió per part d’una multinacional, fet que suposarà que ara “només el 15% del sòl estiga disponible, enfront de la paralització que hi havia fa uns anys. Així ho va avançar Puig en la sessió de control d’aquest dijous, en resposta a la pregunta de la síndica de Ciutadans, Mari Carmen Sánchez, sobre si el Consell està duent a terme “una vertadera regeneració democràtica”.

Puig: “L’estabilitat i l’honradesa es tradueixen en més oportunitats”

Puig va afirmar que aquesta inversió “fa imprescindible posar en marxa Parc Sagunt II i començar la urbanització dels 6 milions de metres quadrats que es posen en aquest projecte”. Per al cap del Consell, “les empreses tornen a confiar en la Comunitat Valenciana”. “L’estabilitat, l’honradesa i el diàleg es tradueixen en més oportunitats i més ocupació”, va subratllar.

En aquest sentit, Puig va defensar que el Consell actual és un govern “que ja no copa titulars en les pàgines dels tribunals”. A parer del president, “la corrupció és un virus que destrueix tot el sistema immunològic de la democràcia i s’associa amb l’autoritarisme que imposa l’opacitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa