L'Iberia Festival arreplegarà menjar per al Banc d'Aliments

A més sortejarà una guitarra entre els qui col·laboren
9 febrer 2014 01:00h
Europa Press / València

Iberia Festival arreplegarà menjar per al Banc d'Aliments en el concert pop-rock que ha organitzat per al pròxim 15 de febrer en l'Àgora de València. Així mateix, sortejarà entre els participants una guitarra acústica signada pels artistes del certamen, que es lliurarà aquesta mateixa nit.

Els promotors de l'esdeveniment i el president del Banc d'Aliments de València, Jaime Serra Peiró, han aconseguit un acord, en virtut del qual, qualsevol dels assistents al concert podrà aportar, com a mínim, un quilogram de menjar i entrarà d'aquesta manera en el sorteig d'una guitarra acústica signada pels artistes de l'Iberia Festival.

D'aquesta forma, els organitzadors han explicat en un comunicat que l'Iberia Festival no solament serà un concert de 12 hores que reunirà per primera vegada a València a cantants i grups mítics de la història del pop-rock espanyol el pròxim 15 de febrer en l'Àgora de València.

L'Iberia Festival va celebrar el seu primer concert a Benidorm al setembre de 2013. Aquesta primera cita va reunir a més de 6.500 incondicionals del pop-rock espanyol, en la plaça de bous de Benidorm i es va convertir, amb solament una edició, en "un referent musical en el panorama estatal". Hi van actuar llegendaris grups del pop-rock dels anys 80 com Loquillo, M-Clan, La Unió, Nacha Pop, Los Rebeldes, Jaime Urrutia, La Frontera o La Guàrdia.

L'Iberia Festival de Benidorm va aconseguir atraure un públic entre els 30 i els 50 anys. L'organització del concert espera que a València se supere la xifra aconseguida a Benidorm i que el Festival puga seguir el seu camí de consolidació com una de les cites ineludibles anuals del panorama musical espanyol.
 
next