Compromís exigeix a Cotino que dimitisca per la seua implicació en Gürtel

Ponce: “L’enèsima implicació de Juan Cotino en casos de corrupció dóna al President de Les Corts una nova ocasió immillorable per a dimitir”
6 febrer 2014 01:00h
RedactaVeu / València.

El portaveu adjunt de Compromís, Juan Ponce, ha assenyalat hui que “l’enèsima implicació de Juan Cotino en casos de corrupció dóna al President de Les Corts una nova ocasió immillorable per a dimitir perquè així, la institució que representa recupere la dignitat que la seua presència embruta”.

Les noves informacions que aporta la policia al cas Gürtel apunten que en la Visita del Papa Juan Cotino va idear i dirigir la instal·lació de pantalles gegants per la ciutat, que és el contracte amb el qual la trama corrupta més milions d’euros va saquejar a les arques públiques valencianes.

Per a Ponce “Les explicacions de hui de Cotino sobre que en la organització de la Visita del Papa només fou un voluntari més són ridícules, les proves apunten cap a ell i sembla que haurà d’acabar assumint responsabilitats judicials en aquest vergonyós assumpte”.

“El que volem des de Compromís és que assumisca ja les seues responsabilitats polítiques dimitint dels seus càrrecs. El president del seu partit, Alberto Fabra, hauria de reclamar-li també la dimissió, però veient com està esguitant aquest cas de corrupció, tota la cúpula del PP, entenem perquè calla. El mateix Alberto Fabra ha de donar explicacions de l’apunt sobre la comptabilitat B de Gürtel, incorporat a la investigació del cas, en què apareixen les sigles A. F. del grup municipal del PP a Castelló. Així mateix, entre aquests documents d’Álvaro Pérez, El Bigotes, també apareixen les sigles E. G. P., coincidents amb les d’Esteban González Pons. A mesura que avança la investigació, s’amplia l’abast de la taca de corrupció del PP”, ha conclòs Ponce.  

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next