La III Copa President de la Diputació de València de Raspall busca els finalistes

Els trinquets de Piles i Bellreguard acullen les semifinals de la copa de raspall

Després d'una apassionant fase de grups, la III Copa President de la Diputació de Raspall arriba a les semifinals.

En el grup B, l'equip de Marrahí i Sanchis (El Poble de Castelló) ha passat a primera posició, davant de Pablo i Canari (Ajuntament de Xàbia). Pel que fa al grup A, es va decidir tot en l'última partida, disputada aquest dimecres al trinquet de Castelló de Rugat. Moltó i Dorín (Ajuntament de Barxeta) van aconseguir el ple de victòries i van eliminar així la parella formada per Sergio i Roberto (Ajuntament d'Alzira) amb un resultat de 25 – 15, amb el qual també ha eixit beneficiat l'equip de Ricard i Brisca (El Poble de Castelló), que esperava notícies del trinquet de la Vall d'Albaida.

Les circumstàncies han propiciat que, a les semifinals, hi haja enfrontaments entre jugadors de tres pobles diferents: Barxeta, Castelló de la Ribera i Xeraco. La primera es disputarà divendres al trinquet de Piles i buscaran la final els dos equips que representen Castelló de la Ribera i que compten amb els jugadors més importants de la localitat com a rests: Marrahí i Ricard. A més a més, els mitgers seran Sanchis i Brisca, respectivament.

L'altra semifinal es jugarà dissabte de vesprada al trinquet de Bellreguard. Barxeta posarà els rests i Xeraco, els mitgers. Moltó i Dorín buscaran la gran final contra Pablo i Canari en un duel que tindrà dos pobles amb el cor dividit.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat