Diari La Veu del País Valencià
Un cotxe atropella el ciclista Ángel Vicioso i un triatleta valencià a Xeraco

El ciclista professional Ángel Vicioso i un triatleta han sigut atropellats per un cotxe aquest diumenge en una rotonda d’una carretera secundària de la localitat de Xeraco (la Safor), segons ha informat Vicioso a través del seu compte de Twitter, on ha compartit una imatge al voltant les 12 hores. En la publicació, l’esportista assegurava que un turisme els havia atropellat a ell i al seu company, el triatleta de Gandia Jesús Gomar.

En la fotografia, s’aprecia que el ciclista aragonés està dempeus, mentre que el triatleta roman en el sòl i és atès per agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Xeraco. També pot veure’s el vehicle implicat en l’accident, que no sembla haver patit danys importants a simple vista.

“Un senyor ens ha atropellat en una rotonda”, ha indicat abans d’afegir que el seu company “ha sigut el més perjudicat”. “A partir d’una edat, ens haurien de retirar el carnet”, ha assenyalat Ángel Vicioso en la publicació.

Els fets s’han produït en una carretera pròxima a la N-332, en la qual, entre maig i juliol, es van registrar diferents accidents que es van arribar a cobrar cinc víctimes mortals, quatre d’elles als voltants de la població d’Oliva, a uns 25 quilòmetres d’on s’ha produït l’incident de hui.

Recentment, el president de la Federació de Ciclisme valenciana, Amadeo Olmos, ha demanat un apartat específic als exàmens de conduir per a evitar atropellaments.

Comparteix

Icona de pantalla completa