Diari La Veu del País Valencià
Sagunt a Escena alça el teló amb el drama morisc de La Dependent i la veu de Sílvia Pérez Cruz

Sagunt a Escena alça el teló, aquest dimecres, amb la coproducció de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i la companyia alcoiana La Dependent del text de Gemma Miralles De Sukei a Naima i continuarà, divendres, amb el concert de la catalana Sílvia Pérez Cruz.

Les representacions al teatre Romà de Sagunt (Camp de Morvedre) comencen amb l’obra escrita per Gemma Miralles i dirigida per Cristina Lügstenmann, De Sukei a Naima, interpretada per Pepa Miralles, Pepe Sellés, Vicent Pastor, Gemma Miralles, Marta Chiner, Rafa Segura i Aina Gimeno. L’escenografia és de Jon Berrondo; la il·luminació, de Víctor Antón; el vestuari, de Pasqual Peris, i la música i la banda sonora,de Rafael Arnal i Blas Payri.

El text va rebre el Premi Teatre en Valencià Eduard Escalante als premis literaris Ciutat de València 2016, una obra on Miralles pren com a referència l’expulsió dels moriscos l’any 1609 i aborda diversos temes d’actualitat, com ara la migració, els desplaçats, la integració i el perdó.

Sagunt a Escena continuarà el pròxim divendres, 21 de juliol, amb el concert de Silvia Pérez Cruz, acompanyada pel quintet de corda amb què recrea l’espectacle Vestida de nit.

Comparteix

Icona de pantalla completa