Diari La Veu del País Valencià
La patronal de Castelló pateix una altra deserció cap a la CEV

Continua el degoteig de desercions a les patronals provincials de Castelló i Alacant cap a la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), la nova patronal autonòmica. Aquest dijous el comité executiu de la CEV va aprovar la incorporació de l’Associació Nacional de Fabricants de Frites, Esmalts i Colors Ceràmics (ANFFECC). La incorporació d’aquesta entitat té un valor simbòlic, atés que, en juny, va ser una de les patronals que va votar a favor de la continuïtat de la Confederació Empresarial de Castelló (CEC), en concurs de creditors.

En aquella reunió es va produir la baixa de la CEC de l’Associació Espanyola de Fabricants de Rajoles i Paviments Ceràmics (Ascer), la potent patronal del taulell, que va reforçar amb la seua entrada el projecte de Salvador Navarro per a consolidar la CEV com una organització d’abast autonòmic després de l’extinció de Cierval. Una altra incorporació de la demarcació, aprovada aquest dijous, va ser la de l’Associació de Directives de Castelló.

La demarcació d’Alacant ha aportat dos nous socis a la CEV. Es tracta de Facpyme, l’entitat que aglutina el comerç de la demarcació, i el Cercle Empresarial de la Marina Alta. L’única mala notícia per a la patronal presidida per Navarro és el rebuig de la Federació Provincial del Transport d’Alacant a demanar l’alta. Prefereix continuar en la patronal alacantina Coepa, enfrontada a la CEV i que amenaça amb impugnar els nomenaments de membres de la patronal valenciana a les institucions públiques.

Comparteix

Icona de pantalla completa