Diari La Veu del País Valencià
EUPV exigeix al Consell que actue judicialment contra Calatrava
RedactaVeu / València.

El diputat autonòmic d’EUPV, Ignacio Blanco, ha mostrat la seua satisfacció perquè la justícia haja condemnat en sentència ferma a l’arquitecte Santiago Calatrava a pagar tres milions d’euros d’indemnització per la “pífia” del Palau de Congressos d’Oviedo. Blanco ha recordat que a València han hagut “nombrosíssims problemes” i que “ara mateix s’està retirant tot el trencadís de la coberta del Palau de les Arts, un capritx de Calatrava que ha costat molts milions”.

El portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts Valencianes critica que la Generalitat “no ha fet res, no ha mogut un dit, no acudeix als tribunals, a l’inrevés és Calatrava qui demanda a Esquerra Unida precisament per a contar la veritat, per documentar tot allò que ha passat en els últims vint anys a la Ciutat de les Arts i les Ciències”.

El proper dijous tindrà lloc a la Ciutat de la Justícia de València la vista oral sobre les mesures cautelars demanades per Calatrava en la seua demanda contra Esquerra Unida. “Vol tancar una web informativa, que ha servit perquè milions de persones s’assabenten de com s’han dilapidat diners públics en un projecte megalòman del PP. Calatrava no ens farà callar amb denúncies ni amenaces, perquè estem complint amb la nostra obligació de fiscalitzar l’acció del Consell i aplicar la transparència que a Calatrava i al PP tant els molesta”, conclou Blanco.

Comparteix

Icona de pantalla completa