La banda de Rafelbunyol guanya la secció primera del Certamen de València

La secció d'honor tindrà lloc aquest diumenge i posarà punt final a la 131a edició del CIBM
/ València
22 juliol 2017 01:00h

La Primitiva de Rafelbunyol ha sigut la guanyadora de la secció primera del Certamen Internacional de Bandes de Música 'Ciutat de València',

Aquest dissabte, la sala Iturbi del Palau de la Música ha acollit les societats musicals que competien en aquesta categoria, que ha guanyant la Societat Musical "La Primitiva" de Rafelbunyol amb 387 punts. En segon lloc, amb 325,5 punts s'ha situat la Unión Musical Cartagonova mentre que en tercera posició ha quedat l'Agrupación Musical Do Rosal amb 320,5 punts.

Totes elles han interpretat com a obra obligada Everest, del compositor valencià Jordi Peiró. La Grand Symphoni Winds dels EUA, amb direcció de Matthew George, ha sigut la formació que ha actuat com a invitada i fora de concurs.

Secció d'Honor

Aquest diumenge tindrà lloc la secció d'Honor, que posarà punt final a la 131a edició del CIBM amb la participació de tres agrupacions valencianes: la Societat Musical d'Alboraia, la Societat Unió Musical d'Alberic i la Banda Simfònica Cercle Catòlic de Torrent. Fora de concurs, i mentre el jurat estiga deliberant el premi d'aquesta categoria, actuarà, com és habitual, la Banda Municipal de València amb direcció del seu titular, Fernando Bonete.

 

 

next