Puig considera "molt positiva" l'assistència de Sánchez al Congrés del PSPV

El secretari general del PSOE confirma que estarà present en la inauguració del congrés en què es ratificarà Ximo Puig com a líder dels socialistes valencians
/ València
24 juliol 2017 01:00h
El president de la Generalitat i líder del PSPV considera "molt positiu" que Pedro Sánchez inaugure el congrés dels socialistes valencians.

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha considerat "molt positiu" que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, haja confirmat la seua assistència a la inauguració del 13é Congrés del PSPV, que se celebrarà el divendres 28 de juliol en la Institució Firal Alacantina (IFA), a Elx, i en el qual es ratificarà Puig com a líder dels socialistes valencians.

Així ho ha indicat el també president de la Generalitat Valenciana als mitjans de comunicació, abans de participar en la presentació de l'estudi Impacte econòmic dels ports de l'Autoritat Portuària de València en 2015, acompanyat pel president de l'APV, Aurelio Martínez, i pel de Ports de l'Estat, José Llorca, en ser preguntat per l'assistència de Sánchez al 13é Congrés del PSPV. Sobre aquest tema, Puig ha assenyalat que és "positiva la visita del secretari general del PSOE". 

Ximo Puig: "Crec que és molt positiu que Pedro Sánchez inaugure el nostre congrés"

Pedro Sánchez va confirmar la seua participació al 13é Congrés del PSPV aquest divendres, després que, dijous, fonts socialistes apuntaren que Sánchez estava estudiant la seua assistència al Congrés, que depenia de la seua agenda política. Aquest mateix cap de setmana, diumenge, 30 de juliol, el secretari general del PSOE assistirà a la clausura del congrés regional del PSOE, a Sevilla, on acompanyarà Susana Díaz en la seua reelecció com a secretària general dels socialistes andalusos.

next