El llibre d’estil de la CVMC incorpora les primeres 50 aportacions associatives i ciutadanes

Accepta la major part de les presentades per la Unió de Periodistes
/ València
25 juliol 2017 01:00h
La comissió s'ha reunit aquest dimarts per primera vegada per a començar a redactar el llibre d\'estil d\'À.

Una comissió del Consell Rector ha tancat hui la revisió d’esmenes i de propostes de millora de la part periodística del llibre d’estil de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC). Aquesta part del document ha rebut 50 aportacions tant de persones a títol individual com de grups, entitats i associacions.

Entre les esmenes, s’ha acceptat la major part de les presentades per la Unió de Periodistes, com ara les relacionades amb la propietat intel·lectual, la publicitat als informatius, la protecció de dades i sobre la ciència i pseudociència, entre d’altres. També s’han afegit al text les aportacions que va remetre l'AVM3J.

Al llarg dels pròxims dies, una vegada acabada la faena en la part periodística, la comissió seguirà treballant amb les aportacions rebudes en l’apartat lingüístic del llibre d’estil. Posteriorment, el document seguirà els tràmits per a la seua aprovació definitiva al Consell Rector.

La comissió encarregada de l'elaboració del llibre apunta que encara que el text s'ha pensat i treballat per a ús del personal de tota la Corporació, els agradaria que fóra una eina "ben útil" per al conjunt de mitjans valencians de comunicació.

 

next