Diari La Veu del País Valencià
La selecció valenciana arrasa en l’inici de l’Eurojove de pilota
Les seleccions valencianes de pilota valenciana van iniciar de forma excel·lent la seua participació en el III Eurojove de Pilota a Mà en guanyar tots els seus compromisos en la fase regular de One Wall, celebrada anit al Poliesportiu de Tavernes Blanques.

Tant les seleccions masculines com les femenines sub-19, sub-17 i sub-15 van realitzar un gran paper demostrant el seu bon nivell i van superar amb suficiència els seus primers compromisos de la fase regular de One Wall. En totes les categories es col·loquen com a líders de la fase regular, ja que que cap de les seleccions va perdre ni un sol joc. Així, totes elles van donar un gran pas per a disputar la fase final.

Els resultats de la fase de grups van ser els següents:

– Sub-19 Masculina

Selecció Valenciana 2–0 Itàlia

Selecció Valenciana 2–0 Holanda

Selecció Valenciana 2–0 França

– Sub-17 Masculina

Selecció Valenciana 2–0 Itàlia

Selecció Valenciana 2-0 Holanda

– Sub-15 Masculina

Selecció Valenciana 2–0 Itàlia

– Sub-19 Femenina

Selecció Valenciana 2–0 Itàlia

– Sub-17 Femenina

Selecció Valenciana 2–0 Itàlia

– Sub-15 Femenina

Selecció Valenciana 2-0 Itàlia

Les seleccions valencianes femenines també van aconseguir ple de victòries / FPV.

El III Eurojove es presentava ahir abans de les partides

El Pavelló Municipal de Tavernes Blanques va acollir, ahir de vesprada, la presentació del III Eurojove de Pilota a Mà, que compta amb la presència de les seleccions sub-19, sub-17 i sub-15 de Bèlgica, País Basc, França, Holanda, Itàlia i València.

Va presidir l’acte l’alcaldessa de Tavernes Blanques, Mari Carmen Marco, qui va estar acompanyada pel director general d’esports, Josep Miquel Moya; el vicepresident de la Diputació de València, Toni Gaspar; el president de la Confederació Internacional de Joc de Pilota i president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuan, i la presidenta del Club Pilota Valenciana Carraixet de Tavernes Blanques, Elvira.

Totes les seleccions participants van estar presents / FPV.

Comparteix

Icona de pantalla completa