Diari La Veu del País Valencià
Turisme i l’IVAM treballen en nous mecanismes de promoció cultural del museu

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme (AVT), Francesc Colomer, ha mantingut aquest dimecres la primera reunió amb el director de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), José Miguel G. Cortés, i el secretari autonòmic de Cultura, Albert Girona, per a posar en marxa nous mecanismes de promoció del museu en fires relacionades amb el turisme cultural.

Tot i que aquesta trobada ha sigut la primera presa de contacte en aquest sentit, damunt de la taula s’ha posat la necessitat de l’IVAM de trobar més visibilitat, una mancança que pot pal·liar a través de la col·laboració amb l’AVT, que dirigeix Colomer.

En aquesta primera reunió s’ha vist amb bons ulls que Turisme introduïsca l’IVAM dins del seu catàleg de productes culturals, de manera que, per a donar resposta a eixa major visibilització i implicació de les administracions amb el museu, l’AVT puga dur a les fires relacionades amb el turisme cultural les propostes expositives de l’IVAM, segons han explicat, a aquest diari, des de l’Agència Valenciana de Turisme.

Francesc Colomer ha assenyalat que, des del Consell, es treballa per a impulsar el producte cultura, ja que això “ens ajuda a traure nous mercats, millorar la rentabilitat i desestacionalitzar, els tres grans reptes que ens hem marcat des de Turisme”. Així, tot i que Colomer, Garcia Cortés i Girona s’han emplaçat a una segona reunió que concretarà el projecte i entraran a treballar els tècnics que han de concretar aquests nous mecanismes de promoció, una de les possibilitats que ja ha aparegut sobre la taula aquest dimecres ha estat l’opció d’incloure l’IVAM com a producte cultural dins del segment de l”oferta valenciana que acollirà el nou estand de FITUR 2018 i que tindrà una imatge i disseny diferents respecte de l’edició del 2017.

Comparteix

Icona de pantalla completa