Diari La Veu del País Valencià
Àpunt, a la recerca de projectes d’entreteniment, culturals i divulgatius

La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) ha convocat les empreses productores perquè presenten projectes d’entreteniment, culturals i divulgatius per a la televisió, la ràdio i la plataforma digital de la radiotelevisió pública Àpunt.

Les empreses interessades podran presentar, a partir d’aquest dissabte, 29 de juliol, les seues propostes de continguts a través de la finestra habilitada en la pàgina web de la Corporació, sense límit de temps, segons ha informat l’entitat en un comunicat. Pot concórrer qualsevol tipus de projecte en règim de producció associada –encàrrecs de producció–, tal com arreplega la regulació del procediment de selecció i contractació de continguts de la SAMC.

La societat prioritzarà determinats formats, com ara concursos de talents, programes d’entrevistes nocturnes, sèries documentals de caràcter divulgatiu i programes d’entrenament o d’humor, entre d’altres.

Educació sexual

Per blocs temàtics, la nova radiotelevisió valenciana busca continguts de teatre, cinema, llengua, humor, zàping, bandes de música, educació afectiva-sexual, festes, meteorologia, camp, esports, pilota valenciana, actualitat, història, ciència, tecnologia, salut, consum i ocupació.

Les productores podran presentar les seues propostes sense límit de temps. A mesura que la societat reba les propostes, les estudiarà i anirà cobrint les seues necessitats. Cal recordar que la CVMC prioritzarà els projectes que s’adeqüen als formats i a les temàtiques assenyalades com a prioritàries. Les empreses interessades poden trobar més detalls de la convocatòria en la web de la Corporació.

Comparteix

Icona de pantalla completa