Diari La Veu del País Valencià
Un total de 68 sèries de ficció opten a formar part de la graella televisiva d’Àpunt

Fins a 47 empreses productores han presentat projectes a la primera convocatòria de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SMC) per a desenvolupar sèries de ficció a Àpunt. En conjunt, les empreses han presentat 68 projectes, dels quals 23 són de ficció de gènere, 22 de ficció social, 16 de ficció juvenil i 7 són websèries.

La convocatòria va ser anunciada a l’inici del passat mes de juliol per la directora general de l’SMC, Empar Marco, en una reunió amb representants de les associacions de productors AVAPI, PAV i AVANT.

Les productores han tingut un mes per a presentar les seues propostes. L’SMC escollirà entre tot el material rebut els projectes de sèries de ficció que considere de més qualitat i més ajustades a les necessitats de la televisió. Quan acaben els processos de selecció, la cadena seleccionarà els projectes que finalment passaran a ser produïts.

El següent pas serà la signatura amb les productores de contractes de desenvolupament per un import de 15.000 euros, a excepció del desenvolupament de websèries, que serà de 3.000 euros. Aquests contractes ja inclouran l’escriptura dels primers guions de les sèries de ficció seleccionades, sempre amb la col·laboració de l’SMC.

Comparteix

Icona de pantalla completa