Diari La Veu del País Valencià
Aemet alerta per pluges de fins a 40 litres al litoral de València i Alacant

L’Agència Estatal de Meteorologia preveu per a demà dimecres, a partir del migdia, precipitacions de fins a 40 litres per metre quadrat en menys d’una hora, amb intensitat molt forta, en el litoral sud de la demarcació de València i tota la costa de la demarcació d’Alacant. Aquests territoris estaran en avís taronja per risc i la previsió es mantindrà fins al dijous.

En el cas del litoral nord de València, està en avís groc per possibles precipitacions acumulades de 30 litres per metre quadrat en una hora, des de les 6.00 hores del dimecres i fins al dijous. A més, hi ha risc de tempestes en ambdues demarcacions.

Així mateix i, segons informa Aemet, demà dimecres es notarà un descens en tot el territori en les temperatures màximes, que baixaran de manera “localment notable” a l’interior. El descens tèrmic continuarà el dijous, quan hi haurà localitats d’interior i la màxima de la jornada serà més baixa que la mínima de hui, dia en què encara s’espera que pugen els termòmetres a la demarcació d’Alacant i el litoral de Castelló. De fet, hui les mínimes segueixen molt altes en gran part del territori, sobretot en el nord de la demarcació d’Alacant, on no han baixat de 25 graus en nombroses localitats.

Comparteix

Icona de pantalla completa