El Cinturó Jove Fest d'Aldaia supera els 22.000 assistents i genera un notable impacte econòmic

/ Aldaia
9 agost 2017 01:00h

Més de 22.000 assistents en sis dies i un evident impacte econòmic als establiments hostalers de la zona són algunes de les xifres amb les quals el Cinturó Jove Fest d’Aldaia tanca la seua segona edició. Muchachito Bombo Infern, Aspencat, Green Valley i Raimundo Amador han sigut les actuacions estrella d'aquest festival que se celebra durant les festes d'Aldaia i que es consagra com un dels referents entre els festivals de música en obert del territori valencià.

Segons han explicat a Diari La Veu fonts municipals, el balanç del Cinturó Jove Fest 2017 "és tremendament positiu, ja que s'han superat amb escreix totes les xifres d'assistents del passat any i s'ha arribat a aplegar 22.000 persones, segons les xifres que proporciona la mateixa promotora". A més, –afegeixen– "el Consistori està molt satisfet davant l'impacte econòmic que aquest esdeveniment ha generat en l'hostaleria de la zona i perquè la inversió municipal haja retornat en forma de beneficis per als locals".

Des de l'ajuntament de la localitat, indiquen que, “segons dades de la promotora”, el Cinturó Jove Fest s'ha convertit, en tan sols dues edicions, en un dels festivals de referència de música en obert a l'estiu a la Comunitat Valenciana, quant a cartell i a nombre d'assistents.

El passat any vam engegar aquest festival "amb l'objectiu de dinamitzar l'oferta cultural i d'oci en les festes majors d'Aldaia i oferir una alternativa atractiva i interessant a un públic amb inquietuds, que cerca un valor afegit dins del programa d'actes i que vol gaudir de la música en un espai emblemàtic com és el Cinturó Verd", segons les mateixen fonts.

En aquesta segona edició, el Cinturó Jove Fest ha comptat amb un elenc d'artistes d'un nivell "a l'altura de molts festivals de pagament". Onze artistes i una gran varietat d'estils, des del rock, el pop o el funk, passant per l'electrònica o el reggae

next