Diari La Veu del País Valencià
Un jutjat investiga sis vigilants de seguretat de l’Arenal Sound per presumpta agressió

Un jutjat de Vila-real investiga sis vigilants de seguretat de l’Arenal Sound que treballen per a una empresa contractada pel festival que es va celebrar la setmana passada a Borriana en relació amb les denúncies per una presumpta agressió que hauria tingut lloc el cap de setmana i que la companyia de seguretat nega i qualifica de “forcejament” entre les parts.

Arran de les denúncies, agents de la Guàrdia Civil van detindre tres vigilants de seguretat i investiguen uns altres tres per delictes de robatori, lesions i detenció il·legal. Segons han informat fonts de l’institut armat, els fets van ocórrer diumenge passat, durant l’última jornada de l’Arenal Sound, quan es va produir una agressió en la qual, suposadament, es van veure implicats alguns vigilants de seguretat del festival.

Segons el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià, el Jutjat d’Instrucció número 2 de Vila-real, en funcions de guàrdia, va ordenar aquest dimarts llibertat amb mesures cautelars per als tres detinguts, que hauran de presentar-se al jutjat cada 15 dies. Les altres tres persones investigades, que van comparéixer també aquest dimarts al jutjat, han quedat en llibertat, encara que es mantenen com a investigats. Segons el TSJ, el jutjat segueix practicant diligències per a determinar els fets.

Des de l’organització del festival han assenyalat que l’empresa de seguretat “nega qualsevol agressió” i assegura que es va produir un “forcejament” entre els treballadors i les persones denunciants. “Des de l’Arenal Sound condemnem qualsevol tipus de violència i solament podem esperar que s’esclarisquen els fets”, han assegurat des de l’organització.

Comparteix

Icona de pantalla completa