Diari La Veu del País Valencià
Oltra reivindica la necessitat d’avançar en els drets de les persones joves a través de la inclusió

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha reivindicat en la commemoració del 12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut, la necessitat “d’avançar en els drets de les persones joves”. En aquest sentit, ha destacat que enguany s’ha signat la Carta Europea d’Informació Juvenil i s’ha presentat a les Corts el projecte de Llei de Polítiques Integrals de Joventut, en un “diàleg permanent amb els col·lectius socials representatius”.

La vicepresidenta ha publicat una entrada en el blog de l’Ivaj en què afirma que és just “posar cada vegada més el focus en aquella part de la població jove que no te recursos per a cridar les seues pors o projectar amb llum pròpia els seus somnis”.

Oltra ha recordat que l’ONU ha proposat com a lema ‘Joves Construint la Pau’, un dels Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS), juntament amb la reducció de les desigualtats. En aquest context, ha destacat: “No romandrem passius veient com el 26,2% de la Comunitat, segons l’indicador AROP, es troba encara en risc de pobresa i/o d’exclusió social”.

Al contrari, “estem compromesos amb la creació de programes dirigits expressament a persones que no tenen recursos i amb l’acostament de la informació a cada barri; fins i tot, a la seua porta”, ha assegurat la vicepresidenta.

Comparteix

Icona de pantalla completa