Diari La Veu del País Valencià
Senior, Zoo, Alberto Montero i Mueveloreina porten el so valencià al Mercat de Música Viva de Vic

La representació valenciana augmenta en la 29a edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), ja que la fira musical catalana que té lloc del 13 al 17 de setembre comptarà amb la representació de grups i conjunts valencians com Alberto Montero, Mueveloreina, Senior i el Cor Brutal i ZOO.

Alberto Moreno actuarà el 14 de setembre a l’auditori L’Atlàntida, mentre que Mueveloreina passarà per la Sala Pastenak l’endemà dia 15 de setembre. La plaça Major de Vic, epicentre dels principals concerts de la fira catalana, serà l’escenari que xafarà la banda liderada per Miquel Àngel Landete, ja que Senior i el Cor Brutal actuarà el 16 de setembre a la capital d’Osona.

Zoo és el grup valencià que torna al Mercat de Música Viva de Vic, aquesta edició serà a la sala El Sucre el proper 15 de setembre.

A més a més, l’organització ha informat que en aquesta edició es presentarà la Plataforma de les Fires dels Països Catalans, configurada per les quatres fires de música existents a Catalunya, les Illes i el País Valencià –MMVV Fira de la Mediterrània, Fira B! i el Trovam–, on s’anunciaran els objectius i la promoció conjunta que volen desplegar.

Comparteix

Icona de pantalla completa