Pablo, Sanchis i Raül s'enduen el Trofeu Gregori Maians d'Oliva

El trio, de blau, guanya Sergio, Josep i Miravalles per 15-25 en una final molt competida i que va fer gaudir el públic present al trinquet de la Safor
/ Oliva
16 agost 2017 01:00h
El trinquet d'Oliva va presentar una gran entrada ahir per a veure la final del Trofeu Gregori Maians, un torneig dels més prestigiosos de l'estiu en la modalitat de raspall. Dos trios molt ben compensats aspiraven al títol i la pegada de Pablo, Sanchis i Raül va acabar per dominar el joc i la final davant Sergio, Josep i Miravalles.

Els dos equips van fer gaudir el públic amb la seua entrega, però, tanmateix, Pablo i els seus van començar a dominar en el marcador des del principi. Amb la treta del rest de Barxeta, que lluïa la samarreta blava, van aconseguir el primer joc des del dau i van poder seguir sumant des del rest (0 - 10). L'equip roig va fer el 5 - 10, però els blaus van continuar sumant des del rest per a posar el 5 - 15.

Sergio, Josep i Miravalles no es van desesperar en cap moment i a punt van estar d'igualar la partida a 15. No obstant això, el joc va acabar caient del costat blau i el 10 - 20 va ser quasi definitiu. Els rojos van establir el 15 - 20 i sumaren emoció a la partida, però finalment l'equip de Pablo es va adjudicar la victòria i el trofeu pel resultat de 15 - 25.
Els finalistes, abans de la partida / JUST HUESCA.
next