'La, La, Land' es podrà veure durant tres dies consecutius als Jardins del Palau de la Música

El musical dirigit per Damien Chazelle va guanyar sis Oscar en la passada edició dels premis de Holywood
/ València
17 agost 2017 01:00h

La Filmoteca d'Estiu projecta aquest divendres, dissabte i diumenge La ciutat de les estreles (La La Land), de Damien Chazelle als Jardins del Palau de la Música (22.30 hores). La pel·lícula que podrà veure's durant tres dies consecutius (18, 20 i 21 d'agost), és un musical modern i poc convencional sobre sons, ambicions, èxits i fracassos, on una aspirant a actriu que treballa com a cambrera i un pianista de jazz que es guanya la vida tocant en restaurants es coneixen i s'enamoren, però la seua relació estarà marcada per l'ambició professional d'ambdós.

La, la land arranca com un homenatge a la comèdia musical més innocent, però va apropant-se progressivament cap a terrenys menys optimistes i poc romàntics. Sota la seua enlluernadora posada en escena, el musical de Damien Chazelle (Rhode Island,1985) amaga un retrat agredolç de la societat actual i del món de l'espectacle.

Protagonitzada per Emma Stone i Ryan Gosling, la pel·lícula va ser la més premiada de 2016. Entre els premis més importants figuren set Golden Globe i sis Oscar. La La Land va ser protagonista d'un dels errors més memorables en la història de les cerimònies de lliurament dels premis de l'Acadèmia de Hollywood, ja que se li va concedir per equivocació l'Oscar a la Millor Pel·lícula, tot i que en realitat la pel·lícula guanyadora era Moonlight, de Barry Jenkins. Moonlight podrà veure's amb subtítols en valencià en les dues últimes sessions de la Filmoteca d'Estiu: dissabte 26 i diumenge 27 d'agost.

Organitzada per l'Institut Valencià de Cultura, la Filmoteca d'Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Gas Natural Cegas i la col·laboració de Cerveza Turia. Les projeccions de la Filmoteca d'Estiu se celebren de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s'inicia a les 22.30 hores i la taquilla obri a les 21.00 hores. El preu de l'entrada general és de 3,50 euros i 25 euros per a l'abonament de deu sessions.

 

next