Diari La Veu del País Valencià
El grup empresarial d’Antoni Mayor compra dos hotels de Holiday Inn a Alacant i Elx

Port Hotels, la companyia hotelera dirigida pel president de l’Associació Empresarial Hotelera de Benidorm i la Costa Blanca (Hosbec), Antoni Mayor, s’ha fet amb la propietat dels hotels de la cadena Holiday Inn a la platja de Sant Joan i a Elx, tots dos de quatre estrelles, segons ha informat el grup hoteler en un comunicat.

Els establiments se sumen als set hotels que té la cadena a Benidorm, Calp i Dénia, segons ha informat el grup, que ha precisat que, amb el canvi en la propietat dels hotels Holiday Inn, els empleats “no veuran afectats els seus llocs de treball”. El grup iniciarà prompte “una important reforma de les seues instal·lacions, renovant la seua imatge i donant una nova orientació als servicis”.

Mayor ha assenyalat que s’ha tractat d’una “oportunitat” a “preu raonable” i ha indicat que la idea és “posar al dia i actualitzar les instal·lacions” amb la finalitat de “competir” amb altres destinacions emergents. A més, ha apuntat que l’empresa vol donar més protagonisme hoteler a les dos localitats.

Nova línia de negoci

D’altra banda, l’empresari ha manifestat que la idea és anar “consolidant” el grup i “reinvertir” perquè la qualitat siga homogènia dins de la cadena, atenent la categoria de cada hotel. Amb les noves adquisicions la cadena tindrà una plantilla de 497 treballadors i gestionarà 3.382 places hoteleres a les seues cinc destinacions.

La compra obri també per a Port Hotels “una nova línia de negoci amb la celebració d’esdeveniments corporatius i socials”, tal com ha apuntat la companyia. Els nous hotels disposen d’àmplies sales de reunions per a albergar diverses trobades de fins a 200 persones, amb la qual cosa l’operació “reforça i diversifica el negoci hoteler de la cadena a la Costa Blanca”.

Comparteix

Icona de pantalla completa