Diari La Veu del País Valencià
Renfe adjudica les obres d’accessibilitat de l’estació del Puig després d’anys de reivindicació

La companyia ha adjudicat les obres de millora de l’estació del Puig a la constructora Ecisa. Aquesta empresa s’encarregarà de reformar l’estació de trens del municipi per a aconseguir que siga accessible per a persones amb diversitat funcional.

L’adjudicació “és una excel·lent notícia per a l’Ajuntament perquè suposa el pas previ a l’inici definitiu de les obres”, segons fonts municipals.

L’anunci de la licitació estableix que, un cop iniciats els treballs, l’empresa adjudicatària disposarà d’un termini de nou mesos per a acabar-los. L’alcaldessa Luisa Salvador urgeix Renfe i Ecisa “a iniciar les obres tan prompte com es puga”.

“Els veïns del Puig fa més d’una dècada que demanen la reforma de l’estació i no poden suportar ni un nou retard més”, explica Salvador. “És indignant que a dia de hui els veïns amb diversitat funcional continuen veient-se obligats a traslladar-se a un altre municipi en cotxe per a fer servir el tren”.

Una espera massa llarga

Tindre una estació de trens accessible per a tothom és una reivindicació que el municipi del Puig “fa anys que trasllada a Renfe i al govern d’Espanya”, asegura l’alcaldessa.

Després de diversos anys d’interpel·lacions per part de l’Ajuntament, el 4 de març de 2016, Renfe va anunciar que obria el procés per a licitar les obres, és a dir, ha necessitat més d’un any per a adjudicar-les.

L’alcaldessa del Puig insta la companyia “perquè no hi haja cap retard més i les obres comencen a executar-se tan prompte com siga possible”.

Comparteix

Icona de pantalla completa