Diari La Veu del País Valencià
Puig i la resta de presidents acudiran a la manifestació de dissabte a Barcelona

Tots els presidents autonòmics, inclosos Ximo Puig i Carles Puigdemont, han confirmat l’assistència a la manifestació contra el terrorisme convocada a Barcelona per al proper dissabte en senyal de repulsa pels atemptats en La Rambla de Barcelona i Cambrils i per a expressar el seu suport a les víctimes.

Aquest dijous han confirmat la seua presència els presidents de Galícia (Alberto Núñez Feijóo), Castella i Lleó (Juan Vicente Herrera), La Rioja (José Ignacio Cendrers) i Múrcia (Fernando López Miras), tots ells del PP, i el president del Govern Canàries, Fernando Clavijo, de Coalició Canària.

Se sumen a la presència ja prevista de la presidenta d’Andalusia, Susana Díaz (PSOE), que va ser la primera a anunciar que hi acudiria, i de la presidenta de Madrid, Cristina Cifuentes (PP), que en un primer moment va assegurar que ningú l’havia convidada a anar, però que finalment viatjarà a Barcelona.

Ho faran també els socialistes Ximo Puig, Francina Armengol (Illes Balears), Emiliano García-Page (Castella-la Manxa), Javier Lambán (Aragó), Javier Fernández (Astúries) i Guillermo Fernández Encalla (Extremadura).

Els presidents autonòmics socialistes acudiran dins de la delegació que encapçalarà el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. Els presidents ‘populars’ es manifestaran també al costat de la direcció nacional del seu partit, amb María Dolores de Cospedal al capdavant com a secretària general, i altres representants regionals i locals.

Completen la llista el lehendakari Íñigo Urkullu (PNB) i la presidenta Navarra, Uxue Barkos (Gero Bai), que van assegurar fa dies la seua presència en la marxa.

La manifestació recorrerà a partir de les 18 hores els carrers de la Ciutat Comtal, des dels Jardinets de Gràcia fins a la Plaça de Catalunya, sota el lema de ‘No tinc por’, la frase que es va corejar en la primera concentració de condemna dels atemptats, dissabte passat a Barcelona.

Comparteix

Icona de pantalla completa