Diari La Veu del País Valencià
El PP demana que es paguen els deutes en polítiques socials abans d’obrir Àpunt

El president del grup parlamentari del PPCV a les Corts, Jorge Bellver, creu que el Consell “ha de prioritzar el pagament dels deutes que té en polítiques socials abans d’obrir una nova televisió”. És la seua reacció a l’anunci fet ahir pel Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) sobre l’avantprojecte de pressupost de 55 milions d’euros per a 2018.

“Aquest avantprojecte ha de ser remés a Presidència de la Generalitat per a la seua valoració i incorporació en els Pressupostos de la Generalitat del pròxim any. I no parlem de pocs diners. Parlem de quantitats amb les quals es resoldrien altres situacions prioritàries”, assegura Bellver en una nota de premsa en què ha recordat que, en els anteriors pressupostos, “el conseller Soler ha inclòs partides de milions ficticis perquè diu que el Consell no té diners”.

El diputat popular ha afirmat que “aquesta mateixa setmana des de la Conselleria d’Igualtat que dirigeix Mónica Oltra es reconeixia que tenen un deute milionari amb els centres de menors”. Segons el diputat popular, “davant d’aquesta tesitura, el PPCV ho té molt clar: el benestar dels menors és prioritari a obrir una nova televisió”. Bellver ha recordat que el PPCV “no va tancar RTVV per caprici, sinó per a seguir atenent i garantint les polítiques socials”.

Comparteix

Icona de pantalla completa