Diari La Veu del País Valencià
No tenim por i Tots som Catalunya: el País Valencià es manifesta contra el terror aquest dissabte

A la mateixa hora que Barcelona retrà homentage a les víctimes dels atemptats gihadistes, s’han convocat tres concentracions al País Valencià. Amb els lemes “No tenim por” i “Tots som Catalunya”, la convocatòria ha sorgit a les xarxes socials.

Les concentracions estan previstes demà dissabte a les 18 hores a les places de la Muntanyeta d’Alacant, la de Maria Agustina de Castelló i la de l’Ajuntament de València.

C’s ha confirmat que representants de la formació política estaran presents a les concentracions “per a mostrar la unitat del partit i de tota la societat davant de qualsevol tipus de terrorisme així com la solidaritat amb les víctimes“.

Cartell de la convocatòria a València. / DIARI LA VEU

Presència valenciana a Barcelona

El president de la Generalitat, Ximo Puig, encapçalarà la representació valenciana a la manifestació de Barcelona, on està prevista també l’assistència de les principals autoritats de l’Estat. L’alclade de València, Joan Ribó, també ha confirmat que acudirà a la capital catalana. La marxa eixirà dels Jardinets de Gràcia i conclourà a la plaça de Catalunya.

Fins a la capital catalana també es desplaçarà la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, amb membres de la cúpula popular valenciana. La síndica en funcions a les Corts Valencianes, Mireia Mollà, el diputat al Congrés Enric Bataller i el senador Carles Mulet encapçalaran la representació de Compromís. C’s i PSPV també enviaran representants a Barcelona.

Comparteix

Icona de pantalla completa