L'Octubre acull un debat entre els dos candidats a rector de la UV

Participaran Pedro Ruiz, Joan Romero, Isabel Morant, Ximo Bosch, Zulima Pérez, Rosanna Cantavella i representats de CCOO-PV, Intersindical Valenciana i CGT-PV
11 febrer 2014 01:00h
RedactaVeu / València.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV), el Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA) i el col·lectiu Germania d’amics del BEA conviden a l’únic debat entre els dos candidats a rector de la Universitat de València que tindrà lloc fora de la Universitat.

Si normalment la universitat té una gran importància per al futur d’una societat (en tant que forma els futurs ciutadans i, a més, és font d’autoritat acadèmica per a tants debats socials), el context social i polític valencià ha accentuat aquest pes en el cas de la Universitat de València.

D’aquesta manera, qui forme el seu equip de govern i marque la seua línia de treball dels propers anys té una projecció social transcendent.

Per això, ACPV convida a participar d’aquest debat obert, que tindrà com a protagonistes els dos candidats a rector, però també comptarà amb la participació de persones i col·lectius significants.
 

Dijous 13 de febrer, a les 19,30h, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC):

Debat entre Esteban Morcillo i Vicent Martínez, candidats a rector de la Universitat de València

Presentats per Toni Gisbert (secretari d’ACPV) i moderats per Laia Mas (exsecretària general del BEA)

I amb la participació de Pedro Ruiz, Joan Romero, Isabel Morant, Ximo Bosch, Zulima Pérez, Rosanna Cantavella i representats de CCOO-PV, Intersindical Valenciana i CGT-PV.


 
next