Diari La Veu del País Valencià
M Clan, l’actuació estel·lar de les festes del Crist de l’Alcora

Dins de la gira ‘Delta Tour’, M Clan actuarà, el pròxim divendres 1 de setembre, en les Festes del Crist 2017 de l’Alcora. El concert tindrà lloc al recinte de la Pista Jardí i constituirà l’actuació principal de les celebracions.

En ‘Delta Tour’, el grup murcià combina la presentació del seu nou àlbum d’estudi, Delta, i els grans èxits de la banda. Després de l’exitosa gira de presentació del nou disc i en format de teatre, amb la qual han viatjat per tota la geografia estatal durant l’hivern, tornen als escenaris en la versió més pura i rockera, amb una banda totalment preparada per a triomfar amb un dels directes més potents del panorama rock nacional.

El grup va decidir renovar el repertori i el so després de l’èxit del seu doble àlbum en directe: Dos noches en el Price.

Delta és un disc gravat íntegrament en Nashville, amb la direcció del productor Brad Jones i l’acompanyament de grans músics com els guitarristes Will Kimbrough i John Jackson (Bob Dylan), els bateries Bryan Owings i Derek Mixon, les cordes de Chris Carmichael i el pedal Steel d’Al Perkins (Flying Burrito Brothers, Rolling Stones).

En aquest treball, Carlos Tarque i Ricardo Ruipérez mostren les seues noves cançons amb major càrrega de profunditat, tant en el seu so com en les lletres, amb una instrumentació més acústica que els acosta tant a les arrels del folk americà com a sons clàssics del rock. Amb tot, fan un homenatge a les grans formacions de country rock i harmonies vocals dels anys 70.

Ruta del Caragol

Un altre dels atractius de les festes de l’Alcora és la VI Ruta Gastronòmica del Caragol, una iniciativa que cada any desperta gran interés entre veïns i visitants. L’objectiu és donar a conéixer aquesta tradició tan alcorina, així com fomentar la participació en les celebracions.

Una dada que acredita l’elevada participació en aquesta singular ruta és el volum total de caragols degustats, que en l’anterior edició va passar de les 2 tones, segons les dades proporcionades pels mateixos participants.

Comparteix

Icona de pantalla completa